LIQUI MOLY dodeljuje Hyundai i30 N

Sportski automobil u ekskluzivnom dizajnu WTCR utrka

 

Svi koji vole voziti svoje vozilo na sportski način, trebaju učestvovati i nagradnoj igri  LIQUI MOLY. Specijalist za proizvodnju ulja i aditiva dodeljuje jedan auto  Hyundai i30 N sa 275 konjskih snaga u ekskluzivnom dizajnu WTCR serije. Sve što vam treba je malo kreativnosti i sreća da biste ga dobili.

Učešće u kampanji je veoma jednostavno. Zamislite neki kreativni momenat, napravite fotografiju i sa naznakom  #MyLIQUIMOLY unesite je na http://my-liqui-moly.com/. Pobednik će biti izabran od najoriginalnih fotografija. Ako postirate vaše foto na Instagramu sa hashtagom #MyLIQUIMOLY učestvujete i u nagradnj igri za izvlačenje pet telefona  iPhones SE.

LIQUI MOLY je radio dugo sa Bavarskim rejsing timom  Engstler Motorsport, koji učestvije u  World Touring Car Championship WTCR sa nekoliko  Hyundai i30 TCR. Ovo je proizvelo ideju da se ponudi takav automobil kao nagrada. Ne kao trkačko vozilo, naravno, nego kao legalni za običnu vožnju   i30 N u ekskluzivnom dizajnu WTCR .  A ne treba se zanemarite i putna verzija sa 275 konjskih snaga.

Takmičenje je deo velike reklamne kampanje LIQUI MOLY kojom se pravi pokušaj da se skupi milijardu kontakata do kraju godine.