LIQUI MOLY

Brend koji pokreće i ispunjava entuzijazmom.

Entuzijazam – snaga koja pokreće a stoji iza naših ideja i aktivnosti.

Sa njihovom posvećenošću i pasiji, njihovim idejama i sposobnostima, više od 800 zaposlenika u firmi LIQUI MOLY su stvorili brend koji je danas : globalni proizvođać premium sredstva za podmazivanje, motorna ulja, aditiva, proizvoda za održavanje vozila, hemiska sredstva za popravku, servisne prdukte, lepaka i zaptivne materijale. Globalni zaštitni znak za vrhunski kvalitet koji ispunjava klijente sa entuzijazmom. Svetski brend, proizveden u Nemačkoj.

Uživajte u benefitima kompletne proizvodne programe koja nudi sve što vam može zatrebati : sa više od 4.000 artikla, nudimo perfektne proizvode za svako vozilo u svetu. Dali se radi o automobilima, motorciklima, komercijalnim vozilima, opremu za građevinu, brodove ili vrtlarske aplikacije. Za privatnu upotrebu kod kuće, u profesionalnim radionicama, za efikasnu industrisku upotrebu : naša problem-rešenja produžavaju servisni interval motora i agregata i garantiraju njihove odlične performanse i normalno funkcionisanje za mnogo godina koje slede. Ovo su ključni faktori koji vam pomažu da uživate u vožnji i da umanjite troškove na dugi rok.

Najsofisticiranije surovine, kontinuirane inspekcije kvaliteta i zadovoljavanje najviših specifikacija garantiraju nepobedljiv kvalitet i unikatne prednosti za vas. U  LIQUI MOLY-ju, kupujete mnogo više od proizvoda. Dobijate maksimalnu vrednost, pridruženu sa personalnim savetom, odličnim servisom i kompletnom fokusu na klijentu. Ovo je naša misija. Sa zdravom dozom zdravog razuma, velikom posvećenošću i našem jasnom fokusu na cilj  : da vam prenesemo naš entuzijazam.

 

 

KOMPLETNA PONUDA

Jedan brend -solucija za sve! Mi smo jedan od onih brendova u svetu koji nude kompletnu paletu od oko 4.000 proizvoda u našim one-stop prodavnicama! Nudimo najširoku, najduboku paletu motornih ulja i ulja za menjače, aditive za gorivo i ulje, proizvode za održavanje vozila, hemiska rešenja raznih problema i servisnih proizvoda. I sve to u premium kvalitetu – uvek i svuda.

MADE IN GERMANY

Liqui Moly je globalni igrač koji istražuje, razvija i proizvodi samo u Nemačkoj, čak i danas. I uvek podižemo lestvicu u smislu kvaliteta i servisa u zadnjih 60 godina. Naša rešenja su glavno bazirana na našoj recepturi, koja se permanentno testira i adaptira na najnovijim tehničkim istraživanjima. Kontinuirane inspekcije za kvalitet, od isporuke surovina, do proizvodnje, do isporuke garantuju naš i vaši maksimalni mir i zadovoljstvo.

BRAND

LIQUI MOLY je najpopularniji brend motornih ulja u Nemačkoj. Godinama nagrade kao što su  “Top Brand” ili “Best Brand”  su refleksija našu reputaciju iyvrsnosti među ekspertima i konsumentima. Ove pobede ne dolaze kao slučajnost ili po automatizmu. One su rezultat naše dnevne posvećenosti. Zajedništvo nas pravi jačima, specijalnima, uspešnima u celom svetu. To je ono “mi” koje pravi naš brend!

VREDNOSTI

Svaki dan, radimo puni entuzijazma da bismo se osigurali da je Vaše poverenje u naše proizvode opravdano. Zahvaljujući našem jakom korporativnom identitetu, uvek baziramo naše aktivnosti na Vaše vrednosti. Timski duh je u fokusu : radimo da stvorimo optimalne radne uslove i tako kreiramo klimu za kreativnost, inovaciju i socijalnu odgovornost. Što se odnosi na nas, ambicija i pragmatizam uvek idu zajedno. I osećamo da je uspeh uvek rezultat naše uzajamne brige.

HUMANOST

“Humanost povezuje” je jedan od najvažnijih vodećih principa LIQUI MOLY. Dve reči izrazuju naš stav : prijateljstvo bez granica i briga i respekt za sve nas. U celoj LIQUI MOLY familiji u svetu. Među našim klijentima, biynis prijateljima, kolegama i rodbini. Bez ogled na nacionalnost, kulturu i religiju.

ODRŽLJIVOST

LIQUI MOLY je sinonim pionerskog duha, vrhunske tehnologije i održljivog razvoja. Koliko i da je naš fokus na kvalitetu i servisu, tretiramo energiju kao najvažniji resurs Majke Zemlje veoma pažljivo. Svesni smo naše socijalne odgovornosti. Zato naši prozvodni procesi su najprijateljski fokusirani na životnoj sredini i zato uporno optimiziramo naše sisteme i procese u pogledu ekoloških aspekta.

KVALITET I ZAŠTITA SREDINE

Vaše je vozilo konstantno u pokretu i zbog toga izloženo različnim spoljašnim uticajima : Udarci kamenčića, habanja i još puno toga. Naša rešenja, kao što su zaštita od korozije, zaštita podvozja i zaptivke (britve) za otvore, optimalno pripremaju vaše vozilo za svakodnevne nesigurnosti.