Najbolji Brend

Najbolji brend motornih ulja je – LIQUI MOLY

Čitaoci auto magazina su opet glasali za  LIQUI MOLY;

Nekoliko miliona čitaoca su učestvovali u anketi za izbor najboljeg brenda motornih ulja.  Rezultat je bio izvanredan: Jasni pobednik je ……LIQUI MOLY.

“Hteli bismo da se zahvalimo čitaocima za poverenje koje imaju u naše proizvode“ izjavio je Ernst Prost, CEO kompanije LIQUI MOLY. Čitaoci Nemačkih magazina ‘Auto Motor und Sport’, ‘Auto Zeitung’ i ‘Motorrad’ su se složili da ne postoji bolji ili dostupniji brend u klasi.  “Jedna stvar je da proizvodite visoko’kvalitetne”, objasnio je Ernst Prost. “Ali je I izvrsno dostignuće da su vozači automobila prepoznali  visoki nivo kvaliteta.

LIQUI MOLY je osvojio nagradu čitaoca deveti put po redu, u magazinima ‘Auto Motor und Sport’ i ‘Auto Zeitung’. “Ne uzimamo ove nagrade zdravo za gotovo, radimo ekstremno svaki dan da bismo ostvarili ovaj uspeh”, komentira Ernst Prost. “ Naš cilj je jasan. Želimo da budemo izabrani I u 2020 godini za najbolji brend ulja, što bi nam donelo ovo priznanje 10 godina po redu.”

LIQUI MOLY je ostvario odličan uspeh I izvan svojeg osnovnog biznisa. U kategoriji proizvoda za održavanje automobile, brend je završio na drugom mestu u magazine  ‘Auto Zeitung’ I u ‘Auto Motor und Sport’. Za prvi put ove godine, LIQUI MOLY je dobio nagradu čitaoca u magazinu ‘Motorrad’, najpopularnijem magazinu za motorcikle u Evropi.