LIQUI MOLY Oil Additive : Klasika protiv habanja

Osnovna fizička zaštita s više od 65 godina tradicije: s poboljšanom formulom, Oil Additive ostaje sastavni dio naše ponude do danas.

LIQUI MOLY Oil Additive prvi je proizvod koji smo pod drugim imenom lansirali na tržište prije više od 65 godina. Sada ima poboljšanu formulu. Ukapljeno kruto mazivo MoS2 koje sadrži smanjuje trošenje, posebno na starijim motorima, i poboljšava izdržljivost i funkciju komponenti.

  • MoS2 stvara vrlo elastičan film za podmazivanje na svim površinama izloženim trenju i kretanju. Smanjuje trenje i osigurava glatkiji rad komponenti.
  • Izbjegava se kontakt metala s metalom, a motor je znanstveno dokazano zaštićen od habanja.
  • MoS2 rezultira značajnim uštedama goriva i ulja, visokom radnom pouzdanošću i pouzdanim svojstvima rada u hitnim slučajevima u slučaju gubitka ulja.

Aditiv za ulje je prikladan za sva komercijalno dostupna motorna ulja u benzinskim i dizel motorima sa i bez filtera čestica (DPF). Doziranje aditiva za ulje treba biti 3-5% količine ulja za punjenje.

Aditiv za ulje se može koristiti u bilo koje vrijeme, čak i između izmjena ulja. Međutim, treba paziti da se ne prekorači maksimalna količina ulja za punjenje uključujući aditiv.

Turbopunjači posebno imaju koristi od svojstava aditiva za ulje, jer MoS2 poboljšava svojstva rada u hitnim slučajevima. To uvijek osigurava preostalo podmazivanje turbopunjača.