Politika za zaštitu privatnosti podataka

Dobrodošli na našu stranicu za zaštitu podataka

Vaša privatnost nam je mnogo značajna.

LIQUI MOLY Adria je locirana na adresi  :

LIQUI MOLY Adria

Jerg-Wieland-Straße 4

, Germany

004973114200

Politika LIQUI MOLY Adria u vezi vaše privatnosti je da respektira vašu privatnost u vezi bilo kakvog podatka koji možemo prikupiti dok radite na našem sajtu. Ova Politika privatnosti se odnosi na https://www.liqui-moly-adria.com (od ovde imenovana kao, “mi”, ili  “https://www.liqui-moly-adria.com”). Poštujemo vašu privatnost i smo posvećeni da čuvamo vaše lično identifikacione informacije koje nam možete dostaviti preko web strane. Primenili smo politiku privatnosti (“Politiku privatnosti “) da objasnimo koje se informacije mogu prikupiti na našem Websajtu, kako možemo iskoristiti ove informacijem i pod kojim uslovima možemo priložiti vaše podatke trećim licima. Ova Politika Privatnosti je primenjliva ne samo na informacije koje prikupljamo preko veb strane i se ne odnosi na prikupljanju podataka sa drugih izvora.

Ova Politika Privatnosti, zajedno sa uslovima objavljenim na našoj vebs strani, postavljaju osnovna pravila i politike koje se odnose na našu veb stranu. Zavisno od vaših aktivnosti kada budete posećivali našu veb stranu, možete biti zamoljeni da prihvatite dodatne uslove.

– Website Posetioci

Kao i mnogo drugi website operatori, LIQUI MOLY Adria prikuplja ne-lično-identifikacione informacije prirode koje su najčešće obeybeđene kao tip browsera, preferencija govornog jezika, stranu koja vas je donela na našoj strani, i datum i vreme svakog upita od strane  posetitelja. Cilj LIQUI MOLY Adria u prikupljanju informacija koje vas ne identifikuju lično je da bi bolje razumeli kako korisnici našeg sajta  LIQUI MOLY Adria koriste našu veb stranu. Sa vremena na vreme,  LIQUI MOLY Adria može objaviti zbirne podatke, kao na primer izveštaje o trendu korišćenja veb strane.

LIQUI MOLY Adria isto tako, prikuplja potencijalne informacije koje mogu identificirati ličnost kao što su Internet Protocol (IP) adrese za logirane korisnike i za korisnike koji ostavljaju komentare na blog postovima https://www.liqui-moly-adria.com. LIQUI MOLY Adria samo objavljuje logirane korisnike i IP adrese lica koje komentariše pod stim uslovima koje primenjuje i objavljuje informacije koje mogu otkriti ličnost samo na načinu objašnjenim u donjem tekstu.

 

-Prikupljanje informacija od lično identifikaciskog karaktera

Određeni posetioci veb strane  LIQUI MOLY Adria izbiraju da naprave interakciju sa LIQUI MOLY Adria na načinima koji traže LIQUI MOLY Adria da prikupi lično identifikaciske informacije. Obim i tip informacije koje LIQUI MOLY Adria prikuplja zavisi od prirode interakcije. Na primer, možemo zatražiti posetioce koji se prijavljuju za blog na  https://www.liqui-moly-adria.com da nam obezbede username i email adresu.

 

  • Sigurnost

Sigurnost vaših ličnih podataka je veoma značajan za nas, ali zapamtite da nijedan metod transmisije prko interneta, ili metod elektronskog čuvanja nije 100% siguran. Dok se trudimo da koristimo najprihvatljivije komercijalne metode za zaštitu Vaših Ličnih podataka, ne možemeo garantirati njenu apsolutnu sigurnost.

 

– Reklame

Reklame koje se pojavljuju na našem veb sajtu mogu da budu isporučeni korisnicima od strane reklamnih partnera, koji mogu postaviti kolačiće. Ovi kolačići daju mogućnost da ad server prepozna vaš kompjuter svaki put kada šalju onlajn reklamu da bi kompilirali informacije za vas i ostale koji koriste vaš kompjuter. Ove informacije daju mogućnost serveru da, pored ostalog, isporučuju targetirane reklame koji vam mogu biti od interesa. Ova Politka Privatnosti pokriva korišćenje kolačića od strane LIQUI MOLY Adria i ne pokriva kolačiće koji se koriste od drugih reklamnih agencija.

 

– Linkovi do eksternih veb strana

Naš Servis može koistiti linkove koji vas šalju na eksterne sajtove koji nisu operirani od nas. Ako kliknete na linku treće strane, bićete preusmereni na stranu treće strane. Snažno vas savetujemo da proverite Politiku Privatnosti i uslove svakog sajta koji ćete posećivati.

Nemamo kontrolu na, i ne preuzimamo odgovornost za sadržaj, politiku privatnosti i praktike bilo koje treće strane, njihove proizvode i usluge.

 

– Https://www.liqui-moly-adria.com uses Google AdWords za remarketing

Https://www.liqui-moly-adria.com koristi usluge za remarketing da bi se reklamirao na vebstranama trećih lica (kao Google). To bi moglo značiti da se reklamiramo prethodnim posetiocima koji nisu završili zadatak na našem sajtu, na primer korišćenje kontakt forme da bi poslali nekakav upit. Ovo bi moglo biti u formi reklame na Google search results stranicama, ili na strani u Google Display Network. Treće strane, uključujući i Google, koriste kolačiće da bi isporučili reklame na bazi nečijih prethodnih poseta. Naravno, bilo koje prikupljanje podataka će biti iskorišćeno u saglasnosti sa našom politikom za zaštitu podataka ili politiku zaštite podataka Google.

Možete podesiti vaše preference oko toga kako Google može da reklamira koristeći Google Ad Preferences page, i ako hoćete možete da napravite opt out od reklamiranja baziranog na setapiranju kolačića ili permanrentnim korišćenjem browser plugina

 

– Zaštita informacija ličnog karaktera

LIQUI MOLY Adria otkriva informacije ličnog karaktera samo svojim zaposlenicima, kontraktorima i povezanim organizacijama koje (i) trebaju znati tu informaciju da bi procesirali u ime LIQUI MOLY Adria’s ili da obezbede usluge dostupne na LIQUI MOLY Adria vebstrani , i (ii) koji su se složili da ih ne dele drugim licima. Neki od ovoh zaposlenika , kontraktora i povezanih organizacija mogu biti mogu biti locirani u drugoj zemlji, ali koristeći LIQUI MOLY Adria’s vebstranu, slažete se transferu takvih informacija njima. LIQUI MOLY Adria neće rentirati ili prodavati potencijalno lične identifikacione informacije nikome.

Osim svojim zaposlenicima kontraktorima i povezanim organizacijama kao što je objašnjeno u gornejm tekstu, LIQUI MOLY Adria spodeljuje potencijalne identifikacione podatke samo u odgovoru  subpoena, sudskog naloga ili drugom vladinom zahtevu, ili kada LIQUI MOLY Adria veruje u dobroj volji da je spodeljivanje podataka razumno neophodno da bi se začuvalo vlasništvo ili prava LIQUI MOLY Adria, trećih lica ili javnosti u većini.

Ako ste registrovani korisnik https://www.liqui-moly-adria.com i ste dali vašu email adresu, LIQUI MOLY Adria može povremeno da vam šalje email da bi vas informisao za nove karakteristike, za koje je potreban vaš feedback, ili da vas samo drži informisanim za novosti povezane za  LIQUI MOLY Adria i naše prozvode. Primarno koristimo naš blog da bismo komunicirali ove tipove informacije, pa očekujemo da držimo ovakve emailove na minimumu. Ako nam pošaljete zahtev )na primer preko email za podršku ili preko nekog od naših mehanizma za feedback) koristimo pravo da to objavimo da bi nam pomoglo da razjasnimo ili odgovorimo na vaš upit ili da biste nam pomogli da pomognemo ostalim korisnicima. LIQUI MOLY Adria koristi sve mere koje su razumno nephodne da bi se zaštitli od neautoriziranog pristupa, korišćenja ili promene ili uništenja potencijalnih informacija koji mogu otkriti nečije lične podatke.

 

– Agregirana statistika

LIQUI MOLY Adria može prikupljati statistiku za ponašanje posetitelja na našem sajtu. LIQUI MOLY Adria može objaviti ove informacije javno ili da ih spodeli drugima. Pa ipak, LIQUI MOLY Adria neće objavljivati informacije od ličnog karaktera.

 

– Objavljivanje afilijacije

Ovaj sajt koristi linkove afilijacije i koristi proviziju od nekoh linkova. Ovo ne ma efekt na vašu kupovinu ili cenu koju možda plaćate.

– Kolačići

Da bi se obogatilo i dovelo do perfekcije vaše onlajn iskustvo, LIQUI MOLY Adria koristi  “Kolačiće”, sličnu tehnologiju i usluge kao što nude i ostali da bi objavili personaliziran sadržaj, adekvatnu reklamu i da sačuva vaše preference na vašem kompjuteru.

Kolačić je veza informacija koje vebstrana čuva na posetiteljevim kompjuteru, i koje browser posetitelja daje veb strani svaki put kada se posetitelj vrati.

LIQUI MOLY Adria koristi kolačiće da bi pomogla LIQUI MOLY Adria da identifikuje i prati posetitelje, njhovo korišćenje https://www.liqui-moly-adria.com, i njihove preverence na pristupu strani. Posetitelji LIQUI MOLY Adria koji ne žele da se kolačići postave na njihovim kompjuterima bi trebali da setiraju browsere da odbijaju kolačića pred upotrebe veb strane LIQUI MOLY Adria s time što trebaju znati da određene funkcionalnosti strane možda neće funkcionirati onako kako su dizajnirani bez upotrebe kolačića.

Sa produženjem navigacije u našem veb sajtu bez promene vaših setinga za kolačiće, ovim prihvatate i se slažete da LIQUI MOLY Adria koristi kolačiće.

 

 

– Biznis Transferi

Ako LIQUI MOLY Adria, ili veliki deo njegovi sredstava, ili je cela otkupljena, ili u nepredviđenom slučaju kada bi LIQUI MOLY Adria izašla iz svog biznisa, ušla u bankrot, korisničke informacije su jedan od sredstava koji bi bili transferirani ili otkupljeni od strane treće strane. Ovim potvrđujete da se takvi transferi mogu desiti i da svaki kupac LIQUI MOLY Adria može rodužiti da koristi naše lične podatke kao što su isti objavljeni u ovoj politiki.

 

Promene u politici za privatnost

Iako mnoštvo promena su najčešće minorne, LIQUI MOLY Adria može promeniti Politiku za privatnost od vreme na vreme i u kompletnoj diskreciji LIQUI MOLY Adria. LIQUI MOLY Adria stimuliše posetitelje da često proveravaju ovu tranu za bilo kakve promene u Politiki za privatnost. Vaše korišćenje ove strane i pored nastalih promena u politici za privatnost će značiti da se slažete sa takvom promenom